Alegria con gel de Hibiscus – sladký dezert z křupavého amarantu s medem, doplněný svěžím a nakyslým gelem z květů ibišku
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfbarmana.
Předkrm
Ústřice
limetková mayo, kaviár z létající ryby, estragonový olej
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfbarmana.
Předkrm
Ústřice
limetková mayo, kaviár z létající ryby, estragonový olej
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Aguachile – chlazené krevety marinované v limetkové šťávě s chilli, okurkou a červenou cibulí.
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Arancini, houbové ragú, zakysaná smetana (1,3,7) - smažené rýžové kuličky s omáčkou z lesních hub a smetany
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Ceviche de mango – tropické mango marinované s limetkou, chilli a čerstvými bylinkami.
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Cuketový krém, brioche, krutony
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Fazolový krém, smažený krekr, koriandr (1) - krém z kořenové zeleniny a čočky s rajčaty, zjemněný kokosovým mlékem
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Francouzská cibulačka, bageta, sýr Gruyère
AMUSE-BOUCHE! Speciální překvapení od šéfkuchaře.
Grilovaná tygří kreveta na másle a na česneku, mangové chutney s chilli, bylinková focaccia